[3.4] [PL] Chieftain Marauder Flame Totem SSF
Siemaneczko, wkrótce pojawi się kontent buildu, proszę o cierpliwość :D.
... Jest to mój pierwszy opisywany build, wiec poszczególne sekcje i materiały będą się pojawiać stopniowo z czasem. Na wstępie informacja dotyczące buildu, którym gram na obecna chwile na lidze Delve. Jest to Marauder (subklasa Chieftain) z głównym skilem flame totem. Build oparty będzie na krytach z bronią dagger/sceptre + tarcza. Co do armoru to jeszcze nie wiem do końca arm/eva/shield. ... Z racji tego, że build jest na tryb SSF lewelujemy czym się da i jak chcemy do pewnego momentu. Żeby z góry niczego nie narzucać po prostu opisze jak to wyglądało na moim przykładzie. Leveling 1-12 Od 1 lvlu Ground slam - do tego podpinam Combustion(2L) potem Added Fire Damage(3L) Od 4 lvlu Flame totem - do tego podpinam Combustion(2L) ... Co do lvl-ingu wstawie niedlugo info, poniewaz juz jestem na mapkach wiec wrzuce obecne informacje co do mojej postaci... Gemy: Armour (RBBBRB) 4L - Flame Totem - Faster Casting - Combustion - Increased Critical Strike 5L - Fire Penetration 6L - Increased Critical Damage --------- Helmet (RGRB) 4L - Leap Slam - Faster Attacks - Fortify - Flame Dash --------- Gloves (BBGB) 4L - Orb of Storms - Power Charge on Critical - Cullling Strike - Increased Area Effect --------- Boots (RB) 4L - Cast when Damage Taken - Lightning Golem --------- One Hand Weapon () Wkrótce więcej info. Last edited by OriRaven#5445 on Sep 21, 2018, 5:50:04 PM Last bumped on Oct 18, 2018, 1:03:46 PM
|
|
więcej info/More info?
Last edited by alt01dz#6103 on Oct 18, 2018, 1:04:49 PM
|
|