[3.4] [PL] 2H Ele Consecrated Path Chieftain Marauder
Siemaneczko, witam wszystkich bardzo serdecznie.
Tym razem zaprezentuje moj autorski build na lidze Delve [Softcore] Marauder Chieftain Ngamahu's Flame Consecrated Path. Build jest tworzony prze ze mnie od podstaw i nadal rozwijany, wiec do pełnego jego dzialania troche pozostalo, miedzy innymi itemy/gemy. Ponizej przedstawie niezbedne rzeczy do jego dzialania oraz moj obecny sprzet. Informacje beda na bierzaco aktualizowane wraz z postepem mojej postaci. --------- Niezbedne itemy: Unikaty: Weapon 2H - Ngamahu's Flame: 6 socket (RRBBGG) - nie linkujemy broni Armour - Bronn's Lithe: 6 link Ring - Essence Worm: R Helmet - Devoto's Devotion: 4 link Belt - Doryani's Invitation: Fire Damage Pozostałe: Boots - Gloves - Ring - Amulet - Jewel 4x - Total Elemental Resistance min 40% + life Flask - Lion's Roar, Atziri's Promise --------- Gemy: 6L - (RGBRRR) - Armour Consecrated Path - Faster Attacks - Combustion - Weapon Elemental Damage - Fire Penetration - Meele Physical Damage 6S - (RRBBGG) - Weapon 2H - nie linkujemy Elemental Damage with Attacks - Fire Penetration - Combustion - Concentrated Effect - Greater Multiple Projectiles - Vicious Projectiles 4L - (RGRB) Ancestral Warchief - Faster Attacks - Weapon Elemental Damage - Combustion 4L - (BBRR) blasphemy - Flammibility - Herald of Ash - Stone Golem 4L - (RGRG) Leap Slam - Faster Attacks - Fortify - Blood Rage 1S - (R) - Ring Anger --------- Drzewko passive: https://www.pathofexile.com/fullscreen-passive-skill-tree/3.4.3/AAAABAEDAQHcBS0Gwwd1CZYOPBNME6UUIBRxF-EYkRo4Gj4hVSFgJbwm8yb4JyAnLymlLPsuUzB3MPgyCTJ-NZI26DkOOlI62D38QKBGaUd-TjJQR1hjWK9Z81n-XhNfP2RSZU1sRm87cmxyqXTtdPF2rHfjeA15aHrvfNmCB4KbhNmE74VShmCHaooijM-QVZBsl3miAKajqSepbqmUrKqtjbXyuX68n702vqfAGsCmwQTBo8YExtjPfti92WHZfNrB20_cPd-_4MPiYeRR5FXqGOsJ7w7wH_Iv9kj3Mvjr?accountName=OriRaven&characterName=_PlujeNaWasTotalnie_ --------- Link do mojego obecnego progressu na postaci: www.pathofexile.com/account/view-profile/OriRaven --------- Zapraszam również na mój oficjalny kanał na Twitchu: www.twitch.tv/oriraven --------- Last edited by OriRaven#5445 on Sep 28, 2018, 3:34:26 PM Last bumped on Sep 25, 2018, 11:21:19 AM
|
|
Siema,
miałem podobny pomysł na build, jestem bardzo ciekawy, jak to wyjdzie, tez zrobie tak, jak Ty |