[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
1. Szczelam_z_palców
2. 21 3. Bestiary SC 4. ~400 5. experienced player, 6. Nazywam się Radek w poe gram już od dość dawna, a do gildii chciałbym dołączyć bo są spoko ludzie, moi znajomi i lubię poczilować u Ciebie na strimku. |
|
1. UgandaWizzard
2.22 3.SC bestiary 4. 1,046 h 5. experienced player 6.Mam na imię Damian , jestem Studenciakiem biedakiem ,lubię grać w poe a jeszcze bardziej słuchać głosu naszego ulubionego streamera jak udaje ojca pio. w wolnym czasie zajmuje się hodowlą jedwabników :) |
|
talonka
18 hc 10? dopiero zaczynam begginer nowy szybko uczący i z dużą ilością wolnego czasu |
|
1.In game name: emancypacja
2.Twoj Wiek: 25 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC): SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): 1500h 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran): Experienced player. 6.Kilka slow o sobie =]: Student lubiący grać w PoE, kulturalny i aktywnie gra na każdej lidze, czasem mniej, czasem więcej :) |
|
1. Kavaike
2. 19 3. SC 4. około 200 5. Beginner 6. świeżo po maturce mam kilka miesięcy na gre xD |
|
1 FX_klade
2 18 3 SC 4 100-120 5 vetaran na standardzie na lidze troche też 6 gram w lola mam golda i ogółem lubie grac w poe przez lige robię około 3bildy |
|
1.Thirty
2.21 3.HC 4.ciężko powiedzieć, gram na off steam cliencie od 2013 roku, bedzie ponad 20kh napewno :p 5.veteran, grałem głównie na sc, od 2 lig gram na hc, 6.student z poznania, giercuje po 5-10h dziennie, zalezy ile mam czasu. |
|
1.Diurasellms
2.23 3.SC 4.150 5.beginner 6.Gram prawie we wszystko co mogę, od jakiegoś czasu głównie Poe. Gram głownie ligi. Na dana chwilę siedzę ile się da |
|
1.In game name: vviroozWeakBOI
2.Twoj Wiek: 20 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC): SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): około 500h 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran): begginer 6.Kilka slow o sobie =] : Świeżo po maturce, w poe gram 3-4h praktycznie codziennie (przerwy robię jedynie między ligami) |
|
Oto wzor podania
1.In game name: emancypacja 2.Twoj Wiek: 25 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): 1500+ 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran): Experienced player 6.Kilka slow o sobie =] Student oraz osoba pracująca, lubiąca grać w gry, między innymi w PoE, które gram od dawien dawna. |
|