[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
1. UkryciakPogU
2. 22 3. normalnie sc ale chyba sie przerzucam na hc na stale 4. na steam 1k a ogolnie z 4k lekko 5. exp 6. Gram sobie od bestiary ligi od tamtej pory nie ominalem zadnej. W wolnych chwilach lubie sobie wyskoczyć na rowerek czy jakas siatkowkę :D |
|
1. EQJUGGDEREDOX
2. 20 3. Standardowo SC czasami pogram HC 4. może z 5k godzin 5. Chyba experienced, 5k Godzin to coś potrafie 6. Totalna pepega gameplay czasami. |
|
1)Jurgus
2)20 3)SC 4)~600h 5)Jestem pepega w tej gierce 6)meta slave |
|
1. Kucyk
3. Sc ale gralem drugą ligę ovvy'ego 2 postacie rip 90 lvl+ 4. 1650 h 5. intermediate 6. Czekam na nowa robotę od wrzesnia, gram dosc konkretnie od delirum - pierwsza moja liga to perandus ale mialem przerwy pozniej Last edited by Rahanseves#4808 on Nov 22, 2021, 12:24:15 AM
|
|
1.Tragboo / Harv_Tragboo
2.34 3.SC 4.1000+ 5.experienced player 6. Gram w miare regularnie ostatnie 2 ligi, w POE suporterem byłem od bety tak naprawdę - wróciłem 2 ligi temu i gram :) |
|
Exilesushichefnerco
Lvl 90 Gram pare godzin w tygodniu Na lidze sc Semi biginer |
|
1. Pantoflowa
2. 24 3. SC 4. okolo 700h 5. experienced player 6. biegrac zabijac dropic exy all the time szukam wsparcia na SC w lidze. |
|
1.In game name: BazingA
2.Twoj Wiek: 36 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC): Liga SC, jak wiecej czasu to pobawie sie na HC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): kilkaset 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran): cos tam ogarniam takze powiedzmy ze experienced 6.Kilka slow o sobie =] W gierki zawsze gralem, teraz zostalo juz tylko PoE, a tak w RL to: siatkówka, MTB i górki |
|
1.Eclip7e (nick na discordzie)
2.28 3.SC 4.300 5.robiłem solo uber eldera i shapera w blight lidze, ale mam 300 godzin, więc w sumie jestem początkujący. 6.Szukam przyjaznej gildii, gdzie będzie fajna atmosfera i ludzie siedzący na discordzie. Zazwyczaj jestem competitive player, ale wiem że w PoE jestem bambikiem, więc tutaj nie mam startu do wyjadaczy. Preferuje gry pvp. ale teraz mam ochote pograć w PoE. |
|
1.Rumianin
2.26 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) -- SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) 1500~ 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran) -veteran (gram od bety) 6.Kilka slow o sobie =] Heja, sezonowy gracz lubie sobie pograć. Aktualna guild w której byłem się rozpadła i nikogo niema to szukam czegoś nowego. Posiadam discord lubię przesiadywać ;p |
|