[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
szukam ligi discord kontakt 🅽🅾🆉🅴🆁 🅿🅻#2569
|
|
1.qlasboy
2.39 3.Liga na ktorej grasz: SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE bardzo dużo gram namiętnie od ligi Breach 5.Poziom doswiadczenia w PoE experienced player 6.Kilka słów o sobie Poznaniak z krwi i kości na poziomie i z dystansem do siebie. Pozdrawiam serdecznie:-) |
|
1. ign: ChristoperTailor
2. 20 3. temp SC 4. ~ 300-350h 5. Zważając na liczbę przegranych godzin to raczej beginner 6. Studenciak, który swój wolny czas przeznacza na granie w komputer, a czas w PoE chce spędzić w wyborowej i przyjemnej atmosferze. |
|
1.Bart_EssenceDarin
2.25 3.SC 4.równe 2k na steam 5.pomimo tylu godzin w grze to noob ze mnie :/ 6.Witam mam na imię Bartek, jestem z Tarnowa, pracuje wiec nie zawsze mam czas na granie |
|
1.In game name - GulZakar
2.Twoj Wiek - 4+ 3.Liga na ktorej grasz SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) 20-40 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's) 6.Kilka slow o sobie Taki spoko gościu jestem :) SeeF |
|
1.In game name: KwantowyWojownik,
2.Twoj Wiek: 30, 3.Liga na ktorej grasz: Heist, softcore, 4.Ile godzin masz przegrane w PoE: 200h+, 5.Poziom doswiadczenia w PoE: begginer/intermediate, 6.Kilka slow o sobie: Słabo grać samemu w cokolwiek, choćby bez aktywności na chacie ;) Szukam gildii gdzie będę mógł zaciągnąć trochę theorycraftu czy zwyczajnie pogadać. 200h+, większość mechanik gry jest mi jako tako znana, ale wciąż posiadam spore braki. |
|
1. Niyaki_
2. 23 3. Heist Softcore 4. Około 130 godzin 5. Poziom doswiadczenia w PoE: Beginner 6. Dzień Dobry. Maciek z tej strony, pracuję, uczę się i gram dla przyjemności w PoE - może kiedyś ogarnę tę grę na tyle, żeby robić cały content. |
|
1.In game name: Flackerstrejk
2.Twoj Wiek: 25, 3.Liga na ktorej grasz: Heist, 4.Ile godzin masz przegrane w PoE: 30h+, 5.Poziom doswiadczenia w PoE: begginer, 6.Kilka slow o sobie: Lubie sobie dobrze zjesc i pograć, a najlepiej jedno z drugim. Staram się grać sam ale po grindowaniu 15h w poe i nie odzywaniu sie do nikogo nie wiem czy to zdrowe :D. Last edited by patqryk#4547 on Sep 29, 2020, 9:37:45 AM
|
|
1.WhyDoTheKeenofMindSek
2.29 3.Heist 4.ok. 300-400h 5.między beginner's a experienced player ;) 6.Cześć, nazywam się Łukasz, fajnie było by pograć z rodakami ;) |
|
1.CinskiX
2.23 3.ssf sc/hc 4.!WATCHTIME 5.REPRESENTING THE X 6.alkJulbak |
|