[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
1. KorneeTheRighteous
2. Zaraz chrystusowy 3. SC temp 4. 200 5. experienced player 6. gram najczęściej wieczorami |
|
1.ShadowSucz
2.30 3.Heist 4.Nie duzo :P 5.Beginner 6.Gram wieczorami, weekendy, kiedy dzieci i zona pozwola hehe. |
|
1. GolGotta
2. 25 lat 3. Temp softcore(heist) 4. 4700 h w grze 5. expirienced player 6. Nazywam sie Jacek. Pracuje w handlu i jak tylko mam mozliwosc cisne w poe lub inne gry tego typu. Chetnie moge co miesiac subowac kanał Ovvy. |
|
1.StrzalaBoga
2.25 3.SC 4.267 5.beginner 6.Szymon, kucharz. Do grudnia/stycznia mam mnóstwo czasu więc będę grał ile sił mam w komputerze, a później ile czasu znajdę po pracy. |
|
1. Thamirea
2. 43 3. Heist SC 4. Ponad 2,500 5. Pomimo tylu godzin gry jestem więcej niż begginer a w dolnych granicach experienced. Przyczyna jest prosta - ostatnich kilka lig grałem bardzo mało albo wcale a się pozmieniało sporo w mechanikach - sama gra, nowe gemy, nowe przedmioty, itp. Grałem dużo ale bez napisania się i na luzie bez nacisku na challenges czy achievements. 6. Mam trójkę dość absorbujących dzieci i czasami młyn w pracy. Gram jak mi czas pozwala, przeważnie późnymi wieczorami a nieraz w dzień jak na zdalnej mam trochę luzu i szarańczy nie ma w domu ;) |
|
1.Ten_Tons_Cyclone ( aktualnie)
2.30+ 3.sc Heist 4.gram od 2013 ( kilka lig ominąłem ) 5.experienced player 6.Jarek pracuje jako ratownik medyczny. Sporo gram jak mi liga siądzie. |
|
1.sizun / aktualnie postac - SizunekKJNJ
2.29 3.Heist sc 4.900h na liczniku 5. mimo tylu h czuje się jak beginner. 6. Nie wchodzę na diskorda zbyt często ponieważ mam małe dzieci i jeszcze mniejsze mieszkanie. Gram praktycznie codziennie 21-00. Oddany fan Diablo 2. |
|
1.CreepBaj / ZwiastunkaArmagedonu (aktualnie)
2.32 3.Heist sc 4.ok 1k 5.begginer :D 6.Gdy opuszcze piwnice to cos napisze |
|
1. PrzesladowanaZonaZbysia 2. 28 3. Heist SC 4. Ponad 300, mniej niz 1000 5. Sredni (tyle co mozna sie nauczyc samemu :)) 6. Informatyk, pracuje jako ISP, po pracy lubie pograc, lub cos poogladac z zonka ;) Moim hobby jest jedzenie bigosu :D | |
1.JakasSzmataZPatykiem
2.23 3.SC 4.cos pomiedzy 2000 a 4000 5.Nie umiem ocenic 6.Jakub, informatyk, lubię zgłębiać wiedzę o każdej gierce w która gram :) Interesuje się rysowaniem, grafiką oraz żeglarstwem. |
|