Polish Community

Witam. Nowa gildia CATS na RAMPAGE szuka ludzi do grania map/daily questow itd itp, szukamy ludzi z lvlem 66+, MF cullerzy również mile widziani.
Gildia nie jest tylko dla polaków, szukam ludzi na # i forum z zagranicy również, póki co jest nas szokująca liczba 6 osób ! Nie mamy dużego doświadczenia w buildach/end game ale się uczymy. Ktoś chętny to pisać ingame ! Hejty mile widziane !

Jeśli jakaś gildia szuka również paru graczy, nie tylko z Polski to mozemy pomyslec o przeniesieniu się.
Last edited by kotwhiskas#5102 on Sep 5, 2014, 4:24:36 AM
Nie dałeś żadnego nicka/accname (kotwhiskas nie istnieje). Napisz do mnie w grze, nick "FixMePlzz" to się dogadamy :)
Erm, w profilu widać postacie, ingame : Whiskass
Witam

Szukam ludzi do robinia map na beyond Jestem aktualnie na 76 lvl Scion split arrow z naprawde dobrym dps

IGN: Leliana___
Szukam gildi na Beyond, 86+ lvl, do mapek etc.

@scibi
Last edited by scibi#3616 on Sep 11, 2014, 10:56:44 AM
(nieaktualne)
Last edited by misza2909#7153 on Nov 7, 2014, 11:08:47 AM
Cześć. Dopiero się rozkręcam, ale gdyby znalazł się ktoś do wspólnego biegania po Akcie I (na chwile obecną) liga standardowa, to byłabym wdzięczna za odzew. Mam TS3 ale z pewnych względów rzadko używam. Chciałabym "zakotwiczyć się" w jakiejś gildii, lecz rozumiem, że z tym lvlem (6) na razie nie mam nic do zaoferowania...
Nick w grze: Noreczka

Pozdrawiam
Karolina
Siema,
szukam 1-3 osób do gry w coopie od 1 lvla
grałbym marauderem tankiem albo shadow dps.
obojętna liga
Pozdro
ja się chętnie dołączę ale jestem nowym graczem wiec będzie ze mną dużo problemow jak założę postać podaj nick tutaj dopisze tutaj jej nick :D
Cześć. Szukam gildii, w której nieco mógłbym się poduczyć i wspólnie pograć.
Gram na Standardzie. Na razie mam 35lvl Marauder, idę sprawdzonym buildem z forum, ogarniam już o co chodzi w orbach i craftingu itd., jestem aktywny, cały czas się rozwijam.
Preferowałbym, aby gildia miała TeamSpeaka, mam 18 lat, gwarantuję wysoką kulturę osobistą :)
Proszę o pw tutaj, ewentualnie w grze nick: PuckowatyPucek :)

EDIT: Jak widzicie już zbliżam sie do 50lvl, jeśli jakaś gildia byłaby zainteresowana mną, to zapraszam :)

Edit 2: 56lvl, szkoda, że nie ma chętnej gildii na mnie :)
Last edited by rocket222#3256 on Jan 8, 2015, 3:28:27 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info