[UA] Path of Cossacks - Ukrainian guild (200+ players, Discord)
XD
|
![]() |
Пiсля короткого сеансу спiлкування з керiвником гiльдii, роблю висновок що на даний момент керiвництво гiльдii використовуе ii як платформу для зливу негативу. Ця коммюнiтi зараз мае дуже далеке вiдношення до самоi гри i там головний акцент на хейтi, який шукають на кого злити i роблять це не по адресi i на дуже низькому рiвнi.
Мiй iнтерес до вступу був викликаний пошуком цiкавого спiлкування про гру, менi е чим подiлитися, домопога менi самому не потрiбна, бiлд сильний i все вивозить сам. Хотiв вступити чисто по фану. Але фан i ця гiльдiя це дуже одне вiд одного далекi поняття. Шкода. Раджу усiм хто грае заради гри, навiть якщо вас приймуть, вiдноситись обережно до тих хто приймае в гiльдii рiшення та задае тон. Бути викинутим через кiлька днiв чи тижнiв завдяки параноi чи необоснованiй лютi керiвництва гiльдii ще гiрше нiж не вступити в неi зовсiм. Ми приходимо в гру заради фану. Path of Cossacs не про це. Last edited by RushBone#0065 on Jan 23, 2025, 4:45:08 AM
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Наостанок керiвництву гiльдii хочу порадити, якщо накопичено стiльки лютi, то треба не сидiти гратися в PoE, а йти i робити щось корисне. Тим що ви робите в якiйсь онлайн грi ви нiкому не допомагаете. Впевнений що така поведiнка це навiть не заради iлюзii впливу нa будь що. В кожнiй грi е гравцi якi шукають на кого б злити негатив, захейтити. Ви просто використовуете ситуацiю щоб виправдати лють, яка не мае нiякого вiдношення до реальностi. Знайдiть вашiй енергii застосування у реальному життi.
|
![]() |
" Забув перед тобою прозвітувати про своє реальне життя. Тобі відмовили, ти отримав хайпу, закинув сюди гівна на вентилятор. Вітаю тебе. Іди деінде. Тобі точно не до української гільдії. |
![]() |
" "Ми приходимо в гру заради фану. Path of Cossacs не про це" Остання моя відповідь тобі, боте. Наша спільнота в першу чергу несе ідеалістичний напрямок та ставить за мету збереження національної ідентичності на тернах ігрового світу Path Of Exile. Твоє ниття нікому не цікаве. |
![]() |
" Це не тобi вирiшувати. Ти забувся що це вiдкритий форум i ти тут такий ж гравець як я. Якщо окрiм посилань, мату й схожого нема що сказати, повертайся туди де тебе поважають. |
![]() |
" Ніхто не зобов'язаний приймати тебе у гільдію, мною було прийняте рішення, що ти нам не підходиш. Кінець дискусії. |
![]() |
Та і загалом, а який висновок робить керівництво спільноти про гравця який вступає в українську спільноту, перебуваючи при цьому у гільдії russian bears? Правильно, однозначний мовчазний бан ще на стадії подачі заявки, і без жодного негативу. Не наша вина в тому що ти там буцім-то кудись колись зайшов, не зайшов, забув, не забув. Помилився? То прийми це і не лий гівно на всіх підряд, ми не зобов"язані виправляти чужі помилки, беручи на себе різноманітні ризики. В житті тобі згодицця ;)
RushBone#0065, а так що можна сказати? Що це в тебе якісь реальні проблеми, взяв і згрузився на нас, ще й мав час і натхнення це все робити. Ще й друга підставив. І в спільноті на щастя все чудово і добре що нема кому тут руйнувати дружню атмосферу. Тьху тьху тьху. Та й таке. |
![]() |
" Прийшов пiдтримати але не вчитався. Нормально. Я прийняв той момент коли без розмов забанили, й написав сюди дуже по доброму, що розумiю що потрiбен якийсь фiльтр. Почитай. Але я вважаю що просто побачити щось там беарс й бахнути бан це говорить тiльки про те що модеру впадлу робити справу, та/чи вiн шукае на кому б продемонструвати самому собi свою владу. Справа модера в тому щоб роздивитися, а не тупо якнайшвидше знайти привiд вiдкинути заяву й вважати що все пороблено. Не вважаю помилкою вступ до тiеi гiльдii. На той момент не було нiяких таких обставин як зараз. Я впевнений що краще володiю украiнською та бiльше зв'язаний з Украiною за багатьох з вас. При тому що я 26 рокiв живу за кордоном i у мене нема родичiв в Украiнi. Але багато друзiв. Якщо я зараз пройду по Хрещатику зi мною поздороваються кiлька людей просто рандомно. По твоiм словам я бачу що в тебе ще залишилось щось людяне, бо той лiнивий недомодер та твiй колега Loqures явно вже вийшли за межу. Такi люди 100% нездатнi створювати будь яку "дружню атмосферу", це брехня. Якщо у вас там не токсичне коло полювальникiв на вiдьом якi замiсть гри проводять свiй гровий час намагаючись на комусь вiдiрватись та вiдчути себе великими, то певно цi двое нiчого насправдi в гiльдii не вирiшують. Ви можете скiльки завгодно тут намагатись зi мною дискутувати, але факт е факт. Гiльдiя явно заточена пiд ненависть i лють, для яких ii модератори чи керiвники шукають будь який привiд де можуть. I я ще раз пiдкреслю що я впевнений в тому, що за цим всiм стоiть не патрiотизм, а комплекс неповноцінності та спрага самоствердитися. Вони просто використовують ситуацiю. Last edited by RushBone#0065 on Jan 23, 2025, 1:54:04 PM
|
![]() |