[UA] Path of Cossacks - Ukrainian guild (200+ players, Discord)

XD
Пiсля короткого сеансу спiлкування з керiвником гiльдii, роблю висновок що на даний момент керiвництво гiльдii використовуе ii як платформу для зливу негативу. Ця коммюнiтi зараз мае дуже далеке вiдношення до самоi гри i там головний акцент на хейтi, який шукають на кого злити i роблять це не по адресi i на дуже низькому рiвнi.

Мiй iнтерес до вступу був викликаний пошуком цiкавого спiлкування про гру, менi е чим подiлитися, домопога менi самому не потрiбна, бiлд сильний i все вивозить сам. Хотiв вступити чисто по фану. Але фан i ця гiльдiя це дуже одне вiд одного далекi поняття.

Шкода.

Раджу усiм хто грае заради гри, навiть якщо вас приймуть, вiдноситись обережно до тих хто приймае в гiльдii рiшення та задае тон. Бути викинутим через кiлька днiв чи тижнiв завдяки параноi чи необоснованiй лютi керiвництва гiльдii ще гiрше нiж не вступити в неi зовсiм.

Ми приходимо в гру заради фану. Path of Cossacs не про це.
Last edited by RushBone#0065 on Jan 23, 2025, 4:45:08 AM

Наостанок керiвництву гiльдii хочу порадити, якщо накопичено стiльки лютi, то треба не сидiти гратися в PoE, а йти i робити щось корисне. Тим що ви робите в якiйсь онлайн грi ви нiкому не допомагаете. Впевнений що така поведiнка це навiть не заради iлюзii впливу нa будь що. В кожнiй грi е гравцi якi шукають на кого б злити негатив, захейтити. Ви просто використовуете ситуацiю щоб виправдати лють, яка не мае нiякого вiдношення до реальностi. Знайдiть вашiй енергii застосування у реальному життi.
"
RushBone#0065 wrote:
Наостанок керiвництву гiльдii хочу порадити, якщо накопичено стiльки лютi, то треба не сидiти гратися в PoE, а йти i робити щось корисне. Тим що ви робите в якiйсь онлайн грi ви нiкому не допомагаете. Впевнений що така поведiнка це навiть не заради iлюзii впливу нa будь що. В кожнiй грi е гравцi якi шукають на кого б злити негатив, захейтити. Ви просто використовуете ситуацiю щоб виправдати лють, яка не мае нiякого вiдношення до реальностi. Знайдiть вашiй енергii застосування у реальному життi.

Забув перед тобою прозвітувати про своє реальне життя. Тобі відмовили, ти отримав хайпу, закинув сюди гівна на вентилятор. Вітаю тебе. Іди деінде. Тобі точно не до української гільдії.
"
RushBone#0065 wrote:
Пiсля короткого сеансу спiлкування з керiвником гiльдii, роблю висновок що на даний момент керiвництво гiльдii використовуе ii як платформу для зливу негативу. Ця коммюнiтi зараз мае дуже далеке вiдношення до самоi гри i там головний акцент на хейтi, який шукають на кого злити i роблять це не по адресi i на дуже низькому рiвнi.

Мiй iнтерес до вступу був викликаний пошуком цiкавого спiлкування про гру, менi е чим подiлитися, домопога менi самому не потрiбна, бiлд сильний i все вивозить сам. Хотiв вступити чисто по фану. Але фан i ця гiльдiя це дуже одне вiд одного далекi поняття.

Шкода.

Раджу усiм хто грае заради гри, навiть якщо вас приймуть, вiдноситись обережно до тих хто приймае в гiльдii рiшення та задае тон. Бути викинутим через кiлька днiв чи тижнiв завдяки параноi чи необоснованiй лютi керiвництва гiльдii ще гiрше нiж не вступити в неi зовсiм.

"Ми приходимо в гру заради фану. Path of Cossacs не про це"

Остання моя відповідь тобі, боте. Наша спільнота в першу чергу несе ідеалістичний напрямок та ставить за мету збереження національної ідентичності на тернах ігрового світу Path Of Exile. Твоє ниття нікому не цікаве.
"
Loqures#6525 wrote:
"
RushBone#0065 wrote:

Шкода.

"Ми приходимо в гру заради фану. Path of Cossacs не про це"

Остання моя відповідь тобі, боте. Наша спільнота в першу чергу несе ідеалістичний напрямок та ставить за мету збереження національної ідентичності на тернах ігрового світу Path Of Exile. Твоє ниття нікому не цікаве.

Це не тобi вирiшувати. Ти забувся що це вiдкритий форум i ти тут такий ж гравець як я.
Якщо окрiм посилань, мату й схожого нема що сказати, повертайся туди де тебе поважають.
"
RushBone#0065 wrote:

Ніхто не зобов'язаний приймати тебе у гільдію, мною було прийняте рішення, що ти нам не підходиш. Кінець дискусії.
Та і загалом, а який висновок робить керівництво спільноти про гравця який вступає в українську спільноту, перебуваючи при цьому у гільдії russian bears? Правильно, однозначний мовчазний бан ще на стадії подачі заявки, і без жодного негативу. Не наша вина в тому що ти там буцім-то кудись колись зайшов, не зайшов, забув, не забув. Помилився? То прийми це і не лий гівно на всіх підряд, ми не зобов"язані виправляти чужі помилки, беручи на себе різноманітні ризики. В житті тобі згодицця ;)

RushBone#0065, а так що можна сказати? Що це в тебе якісь реальні проблеми, взяв і згрузився на нас, ще й мав час і натхнення це все робити. Ще й друга підставив.

І в спільноті на щастя все чудово і добре що нема кому тут руйнувати дружню атмосферу. Тьху тьху тьху. Та й таке.
"
Pundy4ok#2310 wrote:
То прийми це і не лий гівно на всіх підряд, ми не зобов"язані виправляти чужі помилки, беручи на себе різноманітні ризики. В житті тобі згодицця ;)

Прийшов пiдтримати але не вчитався. Нормально.

Я прийняв той момент коли без розмов забанили, й написав сюди дуже по доброму, що розумiю що потрiбен якийсь фiльтр. Почитай.
Але я вважаю що просто побачити щось там беарс й бахнути бан це говорить тiльки про те що модеру впадлу робити справу, та/чи вiн шукае на кому б продемонструвати самому собi свою владу. Справа модера в тому щоб роздивитися, а не тупо якнайшвидше знайти привiд вiдкинути заяву й вважати що все пороблено.

Не вважаю помилкою вступ до тiеi гiльдii. На той момент не було нiяких таких обставин як зараз. Я впевнений що краще володiю украiнською та бiльше зв'язаний з Украiною за багатьох з вас. При тому що я 26 рокiв живу за кордоном i у мене нема родичiв в Украiнi. Але багато друзiв. Якщо я зараз пройду по Хрещатику зi мною поздороваються кiлька людей просто рандомно.

По твоiм словам я бачу що в тебе ще залишилось щось людяне, бо той лiнивий недомодер та твiй колега Loqures явно вже вийшли за межу. Такi люди 100% нездатнi створювати будь яку "дружню атмосферу", це брехня. Якщо у вас там не токсичне коло полювальникiв на вiдьом якi замiсть гри проводять свiй гровий час намагаючись на комусь вiдiрватись та вiдчути себе великими, то певно цi двое нiчого насправдi в гiльдii не вирiшують.

Ви можете скiльки завгодно тут намагатись зi мною дискутувати, але факт е факт. Гiльдiя явно заточена пiд ненависть i лють, для яких ii модератори чи керiвники шукають будь який привiд де можуть. I я ще раз пiдкреслю що я впевнений в тому, що за цим всiм стоiть не патрiотизм, а комплекс неповноцінності та спрага самоствердитися. Вони просто використовують ситуацiю.
Last edited by RushBone#0065 on Jan 23, 2025, 1:54:04 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info