Polish Community
So why are you still not know Polish language when half of your family is polish ;P ?
|
![]() |
Every single friend that asked me to teach them polish freaked out after a few words, which they forgot the next day anyway :P
Ingame: Rippie Last edited by mikeskro#7254 on Mar 27, 2013, 2:41:50 PM
|
![]() |
Confirmed :)
|
![]() |
Ok mam pytanie,
Chciałbym zbindować /oos, jak to zrobić ? |
![]() |
widzę, że temat upada, a szkoda, nic się już tutaj nie dzieje jak za dawnych czasów
|
![]() |
Kurva!
|
![]() |
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis#1269 on Dec 13, 2014, 4:09:12 AM
|
![]() |
Ktoś chciałbym alchemy orby? chętnie wymienie, szukam chaos orbów
Last edited by Foxeye#7578 on Mar 30, 2013, 2:50:04 PM
|
![]() |
Chøopaki ja sie sprawdza ilvl przedmiotu? i przy okazji prosze o konto/pass do jakiegos kanaøu na ts
|
![]() |
Łapiesz myszka item i go trzymasz tak jakby w powietrzu i wpisujesz w pasku czatu komende /itemlevel
i ci wyswietli ze trzymany item ma taki lvl. Mam pytanie wie ktoś gdzie tu na forum czy gdzies jest jakis sensowny poradnik o craftowaniu highendowych itemow ? Wiem ze na to ma wpływ ilvl przedmiotow ale dokladnie jak sie craftuje i jak najtaniej cos sobie zrobic to niemam pojecia, nawet nie wiem w jakim dziale szukac tyle tu tematow wszedzie. Najlepiej cos po polsku ale dam rade z anglikiem tez wiec dajcie jakies namiary. Dzieki. |
![]() |