Polish Community
Potrzebuje jakis dobry poradnik do craftów itd. z góry dzieki
|
![]() |
Zacząłem dziś znów grać z kumplami po długiej przerwie pomyślałem że będę też streamował, mam taką możliwość więc czemu nie.
Aktualnie gram Rangerką na phisical damage, lvl 58 mercilles, w wolnych chwilach zapraszam: http://www.twitch.tv/uberadi :) |
![]() |
Najlepsze postacie jakie wypróbowaliście do tej pory?
Mam na myśli przede wszystkim kwestię grywalności i radzenia sobie na bezlitosnym. Ja zacząłem od 2h leap/ground slam maraudera, czyli standardowo. Niestety radził sobie średnio, do tego był nudny. Potem ele cleave templar, całkiem niezły, ale nadal szukam porządnych corsairów z dobrymi ele modami, więc chwilowo przerwa. W tej chwili robię ele bow maraudera, dpsy podobne do cleave templara, z tym że jak dla mnie znacznie bardziej efektywny ze względu na zachowanie dystansu i z tej racji lepszą przeżywalność. Myślałem o LS crit shadowie, poradzi sobie bez jakiegoś mocarnego gearu czy odpuścić? IGN: Cheshir_Carcass / PolygonWindow / Steinvord Last edited by brutalmord#1937 on Apr 27, 2013, 3:27:35 PM
|
![]() |
Ja teraz próbuje zrobić Cyclone Shadowa ale najfajniej póki co mi się grało rangerem.
Mam 31 lvl shadowem i gra się dość przyjemnie ale mnie mocno desyncuje. |
![]() |
Yo, szukam ludzi do Map Team na Softcore, gram duelistem, 87lvl aktualnie, 14k dps cleave bez conc effect, 7 auras, 6k hp, 20k arm, mój build macie w sygnaturze
Wymagania: -Ogarnięta osoba, która zna się na tej grze. -Musisz grać przynajmniej pare godzin dziennie -musisz mieć 70,71,72,73,74,75lvl i wyżej mapy albo chociaż któreś z tych. Poniżej 70lvl nie robie bo nie dostaje za nie %. -Preferowany lvl 80+ -niestety nie biore sporkerów, summonerów i ice shot- chce żeby mój laptop jeszcze pożył. -może robić physical reflect i inne latwe mody jak chaos dmg per second -Mile widziany crit freezing pulse lub EK czy coś z dobrym aoe. Jak to wszystko działa? Jeżeli np ja hostuje pierwszy mape, to potem ktoś inny hostuje swoją mape, potem następne osoba, i tak w kółko. Więc jeżeli mamy w teamie 5 ludzi, to jeżeli masz nawet 3 mapy, zrobisz ogólnie 15 map. Chyba sie oplaca niż robienie ich solo nie? Mój nick SD_Cleave Last edited by Sebash6#0223 on Apr 29, 2013, 5:45:48 PM
|
![]() |
Szukam osob do robienia map na HC. Pisac PRIV.
|
![]() |
Siemanko szukam ludzi żeby pograć jakieś mapki, na grze mysle ze sie troche juz znam ale nie jestem zaden pro. Pisac ludziska na priv albo po prostu mnie dodajcie w grze, jesli nudzi sie wam gra samemu. ign IpwnYouBro. Szukam jak najwiecej ludzi do gry, aby moc pograc w kilka osób o kazdej porze dnia i nocy ;p wiec bede wdzieczny jesli mnie dodacie/napiszecie. Gram na softcorze aktualnie 76lvl freezing pulse marauder.
Last edited by zohanbumbledisco#2155 on May 25, 2013, 3:33:09 PM
|
![]() |
" Jak chcesz iść w bulid który opisał Invalesco (http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/42623/page/1) to bez uber gearu nie podchodź. | |
Witam. Szukam dobrego buildu dla witcha pod standardową ligę. Nie za bardzo pasuję mi ten build z totemami, stoisz i nic nie robisz. Który polecacie ?
|
![]() |
szukam ludzi do nocnej gry na nowych ligach interesuje mnie anarchy .
Odpowiedzi kierować pw |
![]() |