[UA] Path of Cossacks - Ukrainian guild (200+ players, Discord)
RushBone#0065 Про що я і писав... Це журба. Якщо не розумієш чому журба - перечитуй свої написані слова доки не зрозумієш. ЯКЩО зрозумієш.
|
|
" не вiрю й не повiрю, бо у мене вистачаe друзiв яким таки насправдi е чого журитися, i iм явно не до того щоб гратися у онлайн гру. не треба тут драматизувати. модер та локурес просто чуваки яким треба самоствердитися. якiсь в них особистi проблеми, може на роботi чи з жiнкою. ось i вiдриваються. якщо в тебе журба така що кидаеся на людей з приводу й без то не грайся в гру i там щось викобенюйся перед ким можеш а йди й допомагай краiнi! |
|
Ну і пішла нахуй та буква ї xD
|
|
" так справа в буквi? може позмагаемось хто володiе украiнською краще? давайте дiскорд з усiма вашими лiдерами. я 100% упрацюю усiх. а лiтера (а не "буква", пацан) це нiчого не значить, так само як i твiй паспорт. |
|
" так що це за баба і чому вона ниє!!!?? |
|
" додаемо сексизм до потужностi вашоi шпiльноти |
|
ні я просто бачу якусь дичку яка звалила за бугор. І на разі бє себе в грудь що він дохуя патріот (перебуваючи в #$#@@$% спільноті) І мене це трохи напрігае.
де там той канал на якому ти хотів поспілкуватись |
|
" черговi потужнi намагання видати щось образливе. коли я звалив за бугор, ти ще не народився, i тобi не зрозумiти про що тут йдеться. але я не проти, приходь отримай трохи виховання, адресу вiзьмеш у Локуреса |
|